هرچی که بخوای
هرچی که بخوای

هرچی که بخوای

welcome

آموزش وبلاگ نویسی

آموزش قرار دادن عکس در وبلاگ

برای قرار دادن عکس که روی کامپیوتر شماست، اول باید آنرا روی اینترنت قرار بدهید و بعد لینک آنرا بصورت عکس در وبلاگتان قرار دهید.

آپلود: به عمل قرار دادن فایل بر روی اینترنت، آپلود میگویند. UPLOAD

پرشین بلاگ فعلا تنها سرویسی است که امکان آپلود عکس را بطور مستقیم بر روی وبلاگهای این سرویس فراهم کرده. وقتی وارد صفحه ی ارسال مطلب شدید، روی آیکون درج عکس مطابق عکس زیر کلیک کنید و بعد وارد بخش آپلود عکس شوید و بعد عکس خود را از روی کامپیوتر انتخاب کنید و آپلود را بزنید تا اون عکس وارد ادیتور بشه .

پرشین بلاگ و آپلود عکس
طرز استفاده : کلیک روی آیکون درج عکس و سپس کلیک روی بخش آپلود عکس


لازم به توضیح است که :
  • این امکان تنها برای کاربران سرویس دهنده پرشین بلاگ مهیا شده و امکان استفاده از این عکس ها در سایت های دیگر (بصورت Hotlink) وجود ندارد.
  • حداکثر حجم آپلود مجاز 200 کیلوبایت است. و تصاویر با فرمت jpg , png و gif قابل آپلود هستند.
  • اطلاعات تصویری یادداشت ها، مشمول تخلفات موضوع توافقنامه پرشین بلاگ نیز می  باشد


نحوه نوشتن یادداشت ها در پرشین بلاگ

پس از اینکه وارد سایت شدید روی لینک ارسال مطلب جدید کلیک کنید تا وارد صفحه ارسال مطلب شوید. هر مطلب یک عنوان و یک متن دارد که در صفحه مشخص شده است. زیر هر مطلب جای وارد کردن 4 کلمه کلیدی هست. کلمات کلیدی برای دسته بندی مطالب استفاده میشوند. در سایت های خارجی به کلمات کلیدی TAG میگویند. و به همین دلیل ما نیز گاهی از کلمه تگ بجای "کلمات کلیدی" استفاده میکنیم.

مثلا وقتی یک مطلب در مورد شجریان می نویسید میتوانید از تگ های "موسیقی سنتی" و "آواز" برای مطلب مربوطه استفاده کنید. با اینکار دو دسته بنام هایی که نوشته اید در وبلاگتان ایجاد میشود و این مقاله در هر دو دسته ، قرار میگیرد.

زیر کلمات کلیدی، لینکی با عنوان درج ادامه مطلب می بینید که به شما امکان این را میدهد که مطلب خود را دو قسمتی کنید. تا بینندگان وبلاگتان بخش اول را که در ادیتور بالایی نوشته اید در صفحه اول بخوانند و ادامه آنرا در صفحه دیگری . این صفحه دیگر در اصل صفحه دائم آن یادداشت است که تمام مطلب را کامل نشان میدهد.

لینک بعدی که در زیر لینک ادامه مطلب میبینید، نمایش جزئیات است .در بخش جزئیات میتوانید تاریخ و ساعت ارسال مطلب را مطابق میل خود قرار دهید.

همانطور که میدانید ، خوانندگان وبلاگ شما میتوانند برای هر مطلب شما ، نظر بدهند . اگر مایلید که امکان نظر دادن برای یک یادداشت خاص، غیرفعال باشد، آنرا در بخش نمایش جزئیات می توانید تنظیم کنید. با زدن دکمه ارسال ، مطلب شما در وبلاگتان ارسال خواهد شد.

 

ایجاد وبلاگ فارسی در پرشین بلاگ

برای ایجاد یک وبلاگ در پرشین بلاگ، اولین کاری که باید بکنید این است که در پرشین بلاگ عضو شوید. پس از عضویت شما می توانید چندین وبلاگ بسازید.

عضویت در پرشین بلاگ

وارد صفحه عضویت شوید و یک نام کاربری برای خود انتخاب کنید (نام کاربری برای وارد شدن به سایت است. و لزوما با آدرس وبلاگ یکی نیست). در هنگام وارد کردن پسورد حواستون باشه که کیبورد شما در حالت فارسی نباشه.

ایمیل خصوصی خیلی مهمه. چون اگه پسوردتون رو گم کنید، پسورد جدید به این ایمیل ارسال خواهد شد.

سوال امنیتی را روی یکی از سوال ها تنظیم کنید و جوابشو زیرش بنویسید. بعد هم کد امنیتی رو نوشته و تیک مربوط به توافقنامه رو بزنید. با فشردن دکمه ثبت نام ، کار تمومه .

اگه ثبت نام با موفقیت پیش بره ، شما وارد صفحه مدیریت مرکزی میشین و اینجا میتونید دکمه ایجاد وبلاگ رو بزنید و یک وبلاگ درست کنید. در این مرحله است که شما آدرس وبلاگ خود را تعیین میکنید که حتما باید انگلیسی باشه ولی تیتر وبلاگ میتونه فارسی و انگلیسی باشه.

برای اینکه مطمئن بشین که آدرس مورد نظر شما رو کسی قبلا ثبت نکرده ، پس از نوشتن آدرس ، اون لینک زیرش رو که نوشته "آیا نام فوق آزاد است" یکبار کلیک کنید تادر صورتی که این وبلاگ توسط دیگری ثبت شده، یک آدرس دیگه انتخاب کنید.

در نهایت دکمه ایجاد رو بزنید. وبلاگ جدید مبارک.

      


وبلاگ چیست ؟

وبلاگ به زبان ساده یک سایت کوچک و جمع و جور شخصی حساب میشه که به شما امکان منتشر کردن مقالات و خاطراتتون رو میده و میتونید بعنوان صفحه شخصی خودتون از اون یاد کنید.

  • شما میتونید شمایل وبلاگتونو با استفاده از تغییر قالبش عوض کنید .
  • میتونید مطالب خودتونو که قبلا توش نوشته اید ویرایش کنید و تغییر بدین .
  • شما میتونید در وبلاگ های دیگران در مورد مطالبشون نظر بدین و دیگران هم روی وبلاگ شما نظر می دهند. شما میتونید نظرات دیگران رو که روی مطالب شما ارسال کردن، در صورتی که دوستشون ندارید، حذف کنید.
  • شما میتونید روی وبلاگتون آهنگ بذارین تا هر کسی که میاد وبلاگ شما رو ببینه یک آهنگ خاص هم که شما گذاشتین بشنوه .
  • شما میتونید لینک دوستان وبلاگ نویسنتونو به ستون کناری وبلاگتون اضافه کنید و از اونها هم بخواهید تا لینک شما رو در وبلاگشون بدن تا بازدیدکننده های شما ، وبلاگ دوستان شما رو هم ببینند.
  • شما میتونید با چند تا از دوستانتون یک وبلاگ گروهی راه بیندازین و خلاصه مث یک مجله اینترنتی ، یک سایت داشته باشی.
  • در نهایت وبلاگ ، صفحه شخصی شما بر روی اینترنت است که میتونه معرف شما باشه و این شمایید که تصمیم میگیرید که چه چیزی توش قرار بدین.

هر وقت یادداشت جدیدی در وبلاگتون قرار بدین ، اون یادداشت میاد توی صفحه اول و بالای تمام یادداشت های قبلی . در وبلاگ ، نوشته های ماه های قبلی شما در آرشیوتون قرار میگیره و معمولا 10 یادداشت آخری که نوشته اید در صفحه اول دیده میشه. ( به یادداشت ، پست هم میگن. چون در سرویس های خارجی کلمه post بجای یادداشت بکار برده میشه)

در مقالات این وبلاگ با اصول اولیه وبلاگ نویسی آشنا خواهید شد.

نظرات 1 + ارسال نظر
رها چهارشنبه 23 مرداد 1392 ساعت 22:13 http://s2a.ir

سلام دوست خوبم
وب قشنگی داری
خوشحال میشم به وب من هم سر بزنی
میتونی برای وبلاگت آدرس جدید ثبت کنی
http://s2a.ir

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد